Hotel Tigaki Beach aanbieding

Hotel Tigaki Beach sunweb

Boek nu Hotel Tigaki Beach via Sunweb.nl vanaf € 768.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Tigaki. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Kos. De genoemde aanbieding van € 768.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Het ruim opgezette Hotel Tigaki Beach ligt op een ideale plek in de leuke badplaats Tigaki: vlakbij het strand én het centrum! Hoewel het complex zo centraal gelegen is hoef je ook niet verder te zoeken wanneer je op zoek bent naar een vakantie om lekker uit te rusten. Tigaki Beach ligt op een heerlijk rustige plek, ideaal om in alle rust van de Griekse zon te genieten. Rondom de twee fijne buitenzwembaden ligt bovendien een prachtig aangelegde tropische tuin, die voor dat extra beetje rust binnen het complex zorgt. De comfortabele kamers en de goede keuken maken Tigaki Beach een complex waar je vakantie niet lang genoeg zou kunnen duren!

 

Hotel Tigaki Beach reviews

Hotel Tigaki Beach heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Tigaki Beach zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Tigaki Beach een 7.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Tigaki Beach

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Tigaki. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Rustige omgeving;Centraal gelegen;Mooie tropische tuin;3 dagen gratis fietshuur

Ligging en adres Hotel Tigaki Beach in Tigaki

Hotel Tigaki Beach 2024
Hotel Tigaki Beach reviews