Hotel Natalie aanbieding

Boek nu Hotel Natalie via Sunweb.nl vanaf € 473.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Laganas. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Zakynthos. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 3. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.

Het heerlijke zandstrand ligt letterlijk voor de deur bij Hotel Natalie en ook naar het gezellige centrum is het niet ver lopen. Rondom het heerlijke zwembad staan er ligbedjes en parasols en voor de kinderen is er een apart kinderbad. In de bar schenken ze graag een verkoelend drankje in en op de menukaart staan lekkere snacks. Een fijn hotel voor een leuk verblijf op dit prachtige eiland!

 

Hotel Natalie reviews

Hotel Natalie heeft sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Natalie zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Natalie een 29100 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Natalie

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Natalie is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Natalie in Laganas
Hotel Natalie staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/griekenland/zakynthos, en . 7.8, en .
Hotel Natalie 2023
Hotel Natalie reviews