Hotel Marathon Beach Resort aanbieding

Hotel Marathon Beach Resort sunweb

Boek nu Hotel Marathon Beach Resort via Sunweb.nl vanaf € 624.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Nea Makri. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Atheense Rivièra. De genoemde aanbieding van € 624.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/22/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Marathon Beach Resort is een ideale keuze als je graag in de buurt van Athene wilt verblijven tijdens je vakantie in Griekenland. Het charmante hotel ligt in het hart van Nea Makri en vlak bij het strand en de zee. De tuin is rijkversierd met prachtige bougainvilles en hier ligt ook een heerlijk zwembad. In het restaurant staat er elke dag een lekker ontbijt voor je klaar en ’s avonds kun je een maaltijd uitkiezen van de menukaart. Romantisch dineren tussen de palmbomen en onder de sterren, maakt het helemaal af!

 

Hotel Marathon Beach Resort reviews

Hotel Marathon Beach Resort heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Marathon Beach Resort zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Marathon Beach Resort een 7.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Marathon Beach Resort

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Nea Makri. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Ideaal voor stelletjes;Moderne kamers;Ideale locatie voor het verkennen van Athene

Ligging en adres Hotel Marathon Beach Resort in Nea Makri

Hotel Marathon Beach Resort 2024
Hotel Marathon Beach Resort reviews