Hotel Evita Resort aanbieding

Hotel Evita Resort sunweb

Boek nu Hotel Evita Resort via Sunweb.nl vanaf € 603.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Faliraki. De verzorging is All inclusive tijdens deze Sunweb vakantie in Rhodos. De genoemde aanbieding van 602.25 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 10/28/2021.

Hotel Evita Resort is een fijn hotel en rustig gelegen. Het dichtstbijzijnde strand is Kathara Beach en je loopt hier binnen een paar minuten naar toe. Er is een fijn zwembad met apart kinderbad, ligbedden en parasols. Maar er is nog een extra bad waar drie leuke glijbanen zorgen voor uren waterpret!Bij het hotel is er voor iedereen wat te doen en dat maakt het een echt familiehotel. Er worden door het animatieteam leuke en sportieve activiteiten georganiseerd. Na het sporten staat er in het restaurant een heerlijk buffet voor je klaar en geniet je samen van een lekkere maaltijd. Het personeel is zeer gastvrij en verwelkomt je graag voor een fantastische vakantie op Rhodos!

 

Hotel Evita Resort reviews

Hotel Evita Resort heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Evita Resort zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Evita Resort een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Evita Resort

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Evita Resort is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • afstand tot strand Kathara circa 800 meter: Faliraki circa 2,5 kilometer (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) )
 • afstand tot strand Kathara circa 800 meter: Faliraki circa 2,5 kilometer (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) )
 • afstand tot pinautomaat circa 2,5 kilometer
 • afstand tot luchthaven circa 18 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 2,5 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 2,5 kilometer

 

Hotel Evita Resort beoordelingen
Hotel Evita Resort reviews

Ligging en adres Hotel Evita Resort in Faliraki