Hotel Elite aanbieding

Hotel Elite sunweb

Boek nu Hotel Elite via Sunweb.nl vanaf € 585.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Rhodos Stad. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Rhodos. De genoemde aanbieding van € 585.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/20/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Elite ligt in het hart van het gezellige Rhodos-stad. Geniet van het gemak van de centrale ligging, waardoor je gemakkelijk de historische bezienswaardigheden, lokale eetgelegenheden en levendige straten van het centrum kunt verkennen.

De kamers van Hotel Elite zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen, zodat je kunt ontspannen en tot rust kunnen komt na een dag vol ontdekkingen. Bestel een verkoelend drankje op het ruime terras in de bar en maak het jezelf gemakkelijk. Het behulpzame personeel staat klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontdek Rhodos-stad met gemak vanuit Hotel Elite en creëer onvergetelijke herinneringen op het prachtige eiland in Griekenland.

 

Hotel Elite reviews

Hotel Elite heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Elite zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Elite een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Elite

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Rhodos Stad. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Centrale ligging in het hart van Rhodos-stad;Dichtbij het strand;Modern stadshotel

Ligging en adres Hotel Elite in Rhodos Stad

Hotel Elite 2024
Hotel Elite reviews