Hotel Dimitrios Beach aanbieding

Boek nu Hotel Dimitrios Beach via Sunweb.nl vanaf € 581.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Rethymnon. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van € 581.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Het moderne hotel Dimitrios Beach is gemoedelijk en kleinschalig met een gezellige sfeer. De ligging is perfect. Je wandelt niet alleen zo naar het strand, maar ook naar de boulevard die je naar het bruisende centrum van Rethymnon leidt. Onderweg kom je langs winkeltjes en leuke bars voor een lekker verfrissend drankje.

Bij de poolbar schenkt de goedlachse barman graag een drankje voor je in en langs het zwembad vind je fijne ligbedjes en zitzakken om in weg te dromen. Je overnacht hier in comfortabele kamers en kunt onbezorgd genieten. Kortom, een fijn plekje om het mooie Kreta te ontdekken, maar ook om te relaxen.

 

Hotel Dimitrios Beach reviews

Hotel Dimitrios Beach heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Dimitrios Beach zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Dimitrios Beach een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Dimitrios Beach

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Rethymnon. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Kleinschalig en modern hotel;Vriendelijke service;Gezellig flaneren over de boulevard;Zo op het strand

Ligging en adres Hotel Dimitrios Beach in Rethymnon

Hotel Dimitrios Beach 2024
Hotel Dimitrios Beach reviews