Hotel Arion aanbieding

Hotel Arion sunweb

Boek nu Hotel Arion via Sunweb.nl vanaf € 570.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kokkari. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Samos. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.

Aan de noordelijke kust van het prachtige eiland Samos ligt Hotel Arion. Je zult hier het gevoel hebben in een paradijsje te zijn beland tussen de wonderschone natuur. Tijdens het drinken van een heerlijk drankje op het terras van het hotel heb je een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee! Voor een vakantie om heerlijk te genieten en te relaxen, is dit hotel zeker een aanrader.

 

Hotel Arion reviews

Hotel Arion heeft kokkari sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Arion zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Arion een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Arion

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Arion is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Arion in Kokkari
Hotel Arion staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/griekenland/samos, en . 0, en .
Hotel Arion 2023
Hotel Arion reviews