Hotel Afoti Beach aanbieding

Hotel Afoti Beach sunweb

Boek nu Hotel Afoti Beach via Sunweb.nl vanaf € 885.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Karpathos Stad. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Karpathos. De genoemde aanbieding van € 885.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 07/09/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Afoti Beach heeft een mooie ligging direct aan het strand. Echt ideaal! Via de boulevard wandel je richting Karpathos stad, de kleine, maar zeker gezellige hoofdstad van het eiland. De haven en de leuke barretjes met terrasjes geven je een echt vakantiegevoel en het ligt vlak bij dus je bent er zo.

Dit gevoel ervaar je ook bij het zwembad op een ligbedje met een drankje in je hand van de poolbar. In deze bar kun je ook een lichte lunch bestellen, zoals salades en sandwiches. Wil je er lekker op uit voor een lunch of diner? In de buurt zijn er een aantal tavernes waar je heerlijk kunt eten en drinken op een gezellig terras.

De inrichting van dit leuke vakantieadres is fris en modern. Ook de hotelkamers zijn comfortabel, compleet met goede badkamer en fijne faciliteiten. Het is heel fijn om na een zonnige dag jezelf terug te kunnen trekken en je op te frissen voor een leuke avond in het centrum.

 

Hotel Afoti Beach reviews

Hotel Afoti Beach heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Afoti Beach zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Afoti Beach een 8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Afoti Beach

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Karpathos Stad. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Strand voor de deur, top!;Poolbar voor drankjes en lichte lunch;Gezellig wandelen naar het centrum;Heerlijk relaxen bij het zwembad

Ligging en adres Hotel Afoti Beach in Karpathos Stad

Hotel Afoti Beach 2024
Hotel Afoti Beach reviews