Heleni

Heleni Griekenland Arkassa

Boek nu Heleni via TUI.nl vanaf € 588.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Heleni is gevestigd in Arkassa onderdeel van Karpathos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek op 2021-10-04 . Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur.

8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Heleni

 

Reviews Heleni

Heleni heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Heleni een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Heleni Arkassa, Karpathos.

TUI Heleni aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 7 dagen voor vertrek omboeken*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

 
Wat extra informatie over dit appartement in Arkassa:

  • ,

Alleen bij TUI, Geweldige locatie, Je hoort de zee al, De service komt uit het hart, Met zout waterzwembad, Vlak bij authentiek Grieks dorp & inclusief transfers. De afstand tot de zee is .

Heleni Nederlandse reviews
Heleni beoordelingen
Heleni ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Heleni in Arkassa