Havania

Havania Griekenland Agios Nikolaos

Boek nu Havania via TUI vanaf € 525.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Havania is gevestigd in Agios Nikolaos onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Als je aankomt bij appartementen staat de trotse eigenaar George je al op te vangen. Met plezier leidt hij je het kleine complex rond en brengt je bij je kamer. Alle basics zijn aanwezig, want meer heb je ook niet nodig. Je trekt er graag op uit! Je huurt een paar dagen een auto zodat je goed uit de voeten kan. Het is een leuke tour. Her en der liggen kleine dorpen verspreid tussen de heuvels. Als je tegen het avondschemer terugrijdt zie je in de verte de zee stralen. Net voor zonsondergang ben je weer thuis, daar neem je een koud drankje op het terras. Yamas! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Havania.

 

Reviews Havania

Havania heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Havania een 9.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Havania Agios Nikolaos, Kreta.

TUI Havania aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Agios Nikolaos:

  • Zwembad,

Klein, maar fijn complex aan zee, Kamers zonder poespas, Kretenzische gastvrijheid, Mezzes eten in Agios Nikolaos, Tip; huur een auto, Zelfstandig op avontuur & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Havania Nederlandse reviews
Havania beoordelingen
Havania ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Havania in Agios Nikolaos