Grecotel Marine Palace & Aquapark

Grecotel Marine Palace & Aquapark Griekenland Panormo

Boek nu Grecotel Marine Palace & Aquapark via TUI vanaf € 852.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Grecotel Marine Palace & Aquapark is gevestigd in Panormo onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een topvakantie voor jou en de kinderen? Dan ben je bij Grecotel Marine Palace & Aquapark op het goede adres. Je kind is hier het liefst dag en nacht. En zelf wil je ook blijven, want dit hotel heeft alles in huis. Een compleet vakantiedorp waar sport en spel, ontspanning en wellness bij elkaar komen. En het strand? Dat ligt werkelijk voor de deur. En voor een drankje is daar ook een leuke beachbar. Helemaal top geregeld als je daar lekker ligt te zonnen. Voor de kinderen is werkelijk aan alles gedacht. Van speciale kinderbuffetten tot volop waterpret en animatie. Maak plezier in het waterpark of proef het authentieke landelijke leven in het kleine dorp. Verrassend aangenaam met leuke winkeltjes en restaurants, maar heerlijk eten is natuurlijk inbegrepen. Koken kunnen ze hier wel. Weer helemaal op energie komen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Grecotel Marine Palace & Aquapark.

 

Reviews Grecotel Marine Palace & Aquapark

Grecotel Marine Palace & Aquapark heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Grecotel Marine Palace & Aquapark een 7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Grecotel Marine Palace & Aquapark Panormo, Kreta.

TUI Grecotel Marine Palace & Aquapark aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Versoepelde omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Medische Assistentie Covid Care*
 • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Panormo:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Entertainment
 • Bar
 • Tuin
 • Speeltuin
 • Fitness

Logeren in een dorpje, Strand? Je staat er al op, Genieten: wellness faciliteiten, Uitgebreid All inclusive, Voor kids elke dag vertier, Met Aquapark om van te dromen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Grecotel Marine Palace & Aquapark Nederlandse reviews
Grecotel Marine Palace & Aquapark beoordelingen
Grecotel Marine Palace & Aquapark ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam Grecotel Marine Palace & Aquapark in Panormo