Esperia

Esperia Griekenland Rhodos-stad

Boek nu Esperia via TUI vanaf € 486.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel & appartement. Esperia is gevestigd in Rhodos stad onderdeel van Rhodos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een stadshotel met keurig ingerichte kamers. Voor iets meer ruimte kies je voor een vakantie in een appartement. Hier is alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Een ontbijtbuffet voor een goede start van de dag, een gezellige bar waar de dranken altijd koud staatn en een klein dompelbad om af te koelen. In een handomdraai sta je midden in het gezellige centrum waar je vele restaurants, cafe's en winkeltjes vindt. Ook het strand is binnen handbereik. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij Esperia.

 

Reviews Esperia

Esperia heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Esperia een 7.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Esperia Rhodos stad, Rhodos.

TUI Esperia aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Rhodos stad:

  • Bar,
  • Zwembad

Esperia uit, Rhodos-stad in, Handdoek mee, strand vlakbij, Plons in het kleine zwembad, Smullen van het ontbijtbuffet, Slapen in prima kamers, Met een ouzo aan de bar & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel & appartement.

Esperia Nederlandse reviews
Esperia beoordelingen
Esperia ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Esperia in Rhodos stad