Elena Bungalows

Elena Bungalows Griekenland Pythagorion

Boek nu Elena Bungalows via TUI vanaf € 395.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Elena Bungalows is gevestigd in Pythagorion onderdeel van Samos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Al vele jaren is Elena bungalows een zeer geliefde accommodatie bij onze gasten. De bungalows zijn omringt door de prachtige tuin, die met veel liefde door Elena zelf wordt bijgehouden. Vanuit het zwembad kijk je uit op de zee en het Griekse landschap. Je ziet Turkije al liggen. Verder heerst er een aangename en rustige sfeer. De eigenaresse en haar dochter zorgen voor een gastvrij ontvangst en doen hun uiterste best om je een geslaagde vakantie te laten beleven. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Elena Bungalows.

 

Reviews Elena Bungalows

Elena Bungalows heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Elena Bungalows een 8.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Elena Bungalows Pythagorion, Samos.

TUI Elena Bungalows aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Pythagorion:

  • Bar,
  • Zwembad

Al jaren geliefd bij onze gasten, Geweldig uitzicht op zee, Drink een wijntje in de tuin, Neem een duik in het zwembad, Griekse gastvrijheid, Tip: huur een auto & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Elena Bungalows Nederlandse reviews
Elena Bungalows beoordelingen
Elena Bungalows ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Elena Bungalows in Pythagorion