D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only aanbieding

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only sunweb

Boek nu D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only via Sunweb.nl vanaf € 1509.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Marmari. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Kos. De genoemde aanbieding van 1539.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 08/23/2021.

D’ Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de achtergrond en de meest perfecte ligmatrassen op hippe ligbedden rondom het zwembad maken je vakantie hier onvergetelijk! Je vergeet bijna dat ook het strand van Marmari vlakbij is.Het service gerichte personeel verleent hier nét dat beetje extra wat een vakantie echt onbezorgd maakt. Als gast ben je hier op vakantie en daarom ontbreekt het je aan niets, is hier de fijne werkelijkheid. De suites zijn eveneens stijlvol ingericht; het kan zo op de cover van een woonmagazine. En wat dacht je van je eigen swim-up entree? Ja, je leest het goed. Je kun vanuit je suite zó het zwembad induiken. Erna nip je met hetzelfde gemak aan de beste cocktails in de elegante bar of proef je culinaire hoogstandjes in overvloed in het Lagoon restaurant.

 

D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only reviews

D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

 • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
 • Repatriëringsgarantie *
 • Geldteruggarantie *
 • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
  *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand, ligstoelen, parasol)
 • afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand, ligstoelen, parasol)
 • afstand tot bushalte circa 1500 meter
 • afstand tot luchthaven circa 10 kilometer
 • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2000 meter
 • afstand tot pinautomaat circa 2000 meter
 • afstand tot dichtstbijzijnde ziekenhuis circa 20 kilometer
 • rustig gelegen

 

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only beoordelingen
D' Andrea Lagoon All Suites - adults only reviews

Ligging en adres D’ Andrea Lagoon All Suites – adults only in Marmari