Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spa Griekenland Kamari

Boek nu Costa Grand Resort & Spa via TUI vanaf € 1290.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Costa Grand Resort & Spa is gevestigd in Kamari onderdeel van Santorini. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit is een spiksplinternieuw hotel in Kamari met comfortabele kamers. Laat je bedienen, liggend op een strandbedje op het zwarte zandstrand wat direct aan Costa Grand Resort ligt of nestel je op een ligbed aan één van de 6 zwembaden. In dit comfortabele hotel vind je rust, ruimte en uiterst vriendelijk personeel. Vanuit dit hotel loop je zo de gezellige boulevard van Kamari op, waar je volop de keuze hebt uit restaurants en winkeltjes. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Costa Grand Resort & Spa.

 

Reviews Costa Grand Resort & Spa

Costa Grand Resort & Spa heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Costa Grand Resort & Spa een 9.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Costa Grand Resort & Spa Kamari, Santorini.

TUI Costa Grand Resort & Spa aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Kamari:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

Wat een heerlijke luxe…, Moderne en ruime kamers, Uitslapen op nieuwe bedden!, Afkoelen in één van de zwembaden, Slippers aan, hop ’t strand op, Of snuffelen in het centrum & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Costa Grand Resort & Spa Nederlandse reviews
Costa Grand Resort & Spa beoordelingen
Costa Grand Resort & Spa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Costa Grand Resort & Spa in Kamari