Anna Maria Paradise

Boek nu Anna Maria Paradise via TUI vanaf € 406.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Anna Maria Paradise is gevestigd in Pefkochori onderdeel van Chalkidiki. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Anna Maria Paradise”

Royal Hotel and Suites

Boek nu Royal Hotel and Suites via TUI vanaf € 412.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel & appartement. Royal Hotel and Suites is gevestigd in Polichrono, Kassandra onderdeel van Chalkidiki. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Royal Hotel and Suites”

Hotel Alia Palace – adults only aanbieding

Boek nu Hotel Alia Palace – adults only via Sunweb.nl vanaf € 293.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Pefkohori – Kassandra. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 459.52 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/16/2022. Je verblijft in kamertype 2-persoonskamer algemeen geschikt voor 2 tot 3 personen. De verzorging is op basis van Halfpension.
Lees verder “Hotel Alia Palace – adults only aanbieding”

Hotel Naias aanbieding

Boek nu Hotel Naias via Sunweb.nl vanaf € 431.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Hanioti – Kassandra. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 438.77 is voor een vakantie van 3 dagen met vertrek op 10/07/2022. Je verblijft in kamertype 2-kamerappartement geschikt voor 2 tot 5 personen max. 4 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar. De verzorging is op basis van Logies ontbijt.
Lees verder “Hotel Naias aanbieding”

Aparthotel Dionyssos – studio’s aanbieding

Boek nu Aparthotel Dionyssos – studio’s via Sunweb.nl vanaf € 680.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Hanioti – Kassandra. De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 721.11 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/06/2022. Je verblijft in kamertype studio Deluxe geschikt voor 2 tot 3 personen max. 2 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar. De verzorging is op basis van Logies.
Lees verder “Aparthotel Dionyssos – studio’s aanbieding”

Hotel Eagles Palace aanbieding

Boek nu Hotel Eagles Palace via Sunweb.nl vanaf € 705.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Ouranoupoli – Athos. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 914.52 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/16/2022. Je verblijft in kamertype 1-persoonskamer tuinzijde superieur geschikt voor 1 persoon. De verzorging is op basis van Halfpension.
Lees verder “Hotel Eagles Palace aanbieding”

Hotel Sani Club aanbieding

Boek nu Hotel Sani Club via Sunweb.nl vanaf € 1166.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Sani Beach. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 1239.35 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2022. Je verblijft in kamertype 2-persoonskamer tuinzijde geschikt voor 2 tot 3 personen. De verzorging is op basis van Halfpension.
Lees verder “Hotel Sani Club aanbieding”

Hotel Flegra Palace aanbieding

Boek nu Hotel Flegra Palace via Sunweb.nl vanaf € 660.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Pefkohori – Kassandra. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 693.60 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/08/2022. Je verblijft in kamertype 1-persoonskamer geschikt voor 1 persoon. De verzorging is op basis van Logies ontbijt.
Lees verder “Hotel Flegra Palace aanbieding”

Hotel Blue Dolphin aanbieding

Boek nu Hotel Blue Dolphin via Sunweb.nl vanaf € 402.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Metamorfosi – Sithonia. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 438.52 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/16/2022. Je verblijft in kamertype 1-persoonskamer geschikt voor 1 persoon. De verzorging is op basis van Halfpension.
Lees verder “Hotel Blue Dolphin aanbieding”

Sani Beach aanbieding

Boek nu Sani Beach via Sunweb.nl vanaf € 975.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Sani Beach. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Chalkidiki. De genoemde aanbieding van 1030.35 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2022. Je verblijft in kamertype 2-persoonskamer tuinzijde geschikt voor 2 personen. De verzorging is op basis van Halfpension.
Lees verder “Sani Beach aanbieding”