Casa Cook Samos

Casa Cook Samos Samos

Boek nu Casa Cook Samos via TUI vanaf € 1001.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit . Casa Cook Samos is gevestigd in Potokaki Pythagorion onderdeel van Samos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een sereen hotel op een prachtig eiland. Dit hotel past helemaal in het plaatje van Samos. Het hotel is luxe ingericht waarbij aardse tinten zijn gebruikt voor een rustgevend gevoel. Er zijn maar liefst zes zwembaden en het hotel ligt direct aan het strand. Ook kun je genieten in het wellnesscentrum. De kamers zijn super modern en je voelt je helemaal thuis. Vergeet ook niet om het mooie eiland te ontdekken. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Casa Cook Samos.

 

Reviews Casa Cook Samos

Casa Cook Samos heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Casa Cook Samos een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Casa Cook Samos Potokaki Pythagorion, Samos.

TUI Casa Cook Samos aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Potokaki Pythagorion:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

Direct aan het strand, Maar liefst zes zwembaden, Hangen bij de bar, Luxueuze inrichting, Aardse rustige tinten, Prachtige kamers & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/.

Casa Cook Samos Nederlandse reviews
Casa Cook Samos beoordelingen
Casa Cook Samos ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Casa Cook Samos in Potokaki Pythagorion