Bitzaro Palace

Bitzaro Palace Griekenland Kalamaki

Boek nu Bitzaro Palace via TUI vanaf € 674.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Bitzaro Palace is gevestigd in Kalamaki onderdeel van Zakynthos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In dit hotel zit je helemaal goed als je heerlijk aan een groot zwembad wil liggen zonder al teveel drukte om je heen. Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij en zal je al snel herkennen. En door de moderne uitstraling ziet alles er spic en span uit. De frisse ambiance is een lust voor het oog en vormt de perfecte omlijsting van een heerlijk verblijf. Het hotel wordt geroemd om de gevarieerde buffetten waar je elke dag weer de zeer smakelijke lokale en internationale bereide gerechten proeft. Dat is toch All Inclusive genieten! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Bitzaro Palace.

 

Reviews Bitzaro Palace

Bitzaro Palace heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Bitzaro Palace een 8.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Bitzaro Palace Kalamaki, Zakynthos.

TUI Bitzaro Palace aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Kalamaki:

  • Bar
  • Zwembad
  • Tuin,
  • Speeltuin

Heerlijk rustig complex, Modern, strak en fris hotel, Elke dag weer heerlijk eten, Met een uitstekende All Inclusive, En zó op het strand, Geniet van het strandleven & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Bitzaro Palace Nederlandse reviews
Bitzaro Palace beoordelingen
Bitzaro Palace ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Bitzaro Palace in Kalamaki