Athena

Athena Griekenland Rhodos-stad

Boek nu Athena via TUI vanaf € 429.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Athena is gevestigd in Rhodos stad onderdeel van Rhodos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Met eenvoudige, maar nette kamers en een klein plonsbad voor de deur heb je de basisbenodigheden voor een fijne vakantie in huis. Zet een stap buiten de deur en je loopt zo het gezellige centrum in met meer dan genoeg keuze aan restaurants en kroegen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij Athena.

 

Reviews Athena

Athena heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Athena een 7.8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Athena Rhodos stad, Rhodos.

TUI Athena aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Rhodos stad:

  • Bar,
  • Zwembad

In hartje Rhodos-stad, Met het strand op loopafstand, Slapen in nette kamers, Genoeg restaurants in de omgeving, Gezellig buiten ontbijten, Een ideale plek voor uitstapjes & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Athena Nederlandse reviews
Athena beoordelingen
Athena ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Athena in Rhodos stad