Astron Suites

Astron Suites Griekenland Kos-stad

Boek nu Astron Suites via TUI vanaf € 523.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Astron Suites is gevestigd in Kos stad onderdeel van Kos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Stijlvolle appartementen, een zwembad op het dakterras en een fijn ontbijt, dat is Astron Suites. En dat alles midden in Kos stad. In mum van tijd zit je aan de haven of op een mooi plein in het historische centrum aan de koffie. Even je cultuurkennis bijschaven? Bezoek dan de welbekende boom van Hippocrates of de mozaïekvloeren van Casa Romana. Of neem de stad in je op vanaf het dakterras. Uiteraard onder het genot van een ijskoud drankje en een briesje vanaf zee. Dat is hoe vakantie moet zijn toch? Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kos bij Astron Suites.

 

Reviews Astron Suites

Astron Suites heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Astron Suites een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Astron Suites Kos stad, Kos.

TUI Astron Suites aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kos stad:

  • Bar,
  • Zwembad

Thuiskomen in stijlvolle suite!, Zwembad op het dakterras, Met prachtig uitzicht, Appartement uit, zó het strand op, Lopend naar het gezellige centrum, Of eiland per fiets verkennen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Astron Suites Nederlandse reviews
Astron Suites beoordelingen
Astron Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Astron Suites in Kos stad