Art Debono

Art Debono Griekenland Gouvia

Boek nu Art Debono via TUI vanaf € 550.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Art Debono is gevestigd in Gouvia onderdeel van Corfu. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Aan de rand van een olijfgaard in dit hotel, waar je je weer even helemaal kunt opladen. Het is stijlvol en kleinschalig en het vriendelijke personeel doet er alles aan om je een zorgeloze vakantie te bezorgen op dit mooie Griekse eiland. Op de kamers is niets aan te merken, ze zijn ruim en sfeervol ingericht. Zoek een plekje aan het zwembad in de mooie groene tuin en smul 's avonds van de lekkerste buffetten. Bij Art Debono word je echt in de watten gelegd. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Art Debono.

 

Reviews Art Debono

Art Debono heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Art Debono een 9.1 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Art Debono Gouvia, Corfu.

TUI Art Debono aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Gouvia:

  • Bar
  • Zwembad
  • Tennis,

Op rustige plek, vlak bij centrum, Slapen in goede bedden, Zwem tussen de palmbomen, Wandel naar het strand, Zeer vriendelijk personeel, Heerlijk ontbijten én dineren & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Art Debono Nederlandse reviews
Art Debono beoordelingen
Art Debono ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Art Debono in Gouvia