Appartementen Litsa aanbieding

Appartementen Litsa sunweb

Boek nu Appartementen Litsa via Sunweb.nl vanaf € 419.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Agios Nikolaos. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Peloponnesos. De genoemde aanbieding van € 419.00 is voor een vakantie van 9 dagen met vertrek op 08/20/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Wat zoek je tijdens de vakantie? Rust en ontspanning? Dan ben je bij appartementen Litsa aan het juiste adres. De typisch Griekse sfeer die hier hangt geeft de vakantie net dat beetje extra. Zet ’s ochtends een kopje koffie en bespreek de plannen voor vandaag op uw balkon.

Trek je er op uit om de historische schatten op Peloponessos te ontdekken of ga je lekker een dagje naar het strand? Misschien is het een idee om de dag in ieder geval te beginnen met een duik in het zwembad! Eindig de dag met een wandeling naar het knusse vissersdorpje Agios Nikolaos en kies een taverna uit om van de verste vis en een glaasje ouzo met de lokale bevolking te genieten.

 

Appartementen Litsa reviews

Appartementen Litsa heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Litsa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Litsa een 7.9 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Litsa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Agios Nikolaos. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Ideaal voor een rustige vakantie;Op loopafstand van het knusse vissersdorpje;Prachtige omgeving;Lekker relaxen

Ligging en adres Appartementen Litsa in Agios Nikolaos

Appartementen Litsa 2024
Appartementen Litsa reviews