Appartementen Christinangela aanbieding

Appartementen Christinangela sunweb

Boek nu Appartementen Christinangela via Sunweb.nl vanaf € 592.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kokkari. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Samos. De genoemde aanbieding van € 592.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 07/05/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Voor een leuk verblijf op Samos zit je bij appartementen Christinangela zeker goed. Dit populaire complex is al jaren geliefd bij de Nederlanders en bestaat uit vijf gebouwtjes met appartementen. Het strand vind je direct aan de overkant van de straat. Ook het centrum van Kokkari is vlakbij gelegen. Hier tref je op de boulevard verschillende gezellige terrasjes aan het water aan. Op en top romantiek!

De knusse uitstraling die bij Appartementen Christinangela heerst, geeft een ontspannen sfeer. Wellicht is dit de reden dat hier ieder jaar weer veel (terugkerende) gasten verblijven. En de goede prijs-kwaliteitverhouding maakt het geheel natuurlijk helemaal aantrekkelijk. Tel daar het Griekse zonnetje bij op, waar je overigens heerlijk van kunt genieten aan de rand van het zwembad, en je vakantie is helemaal compleet.

 

Appartementen Christinangela reviews

Appartementen Christinangela heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Christinangela zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Christinangela een 8.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Christinangela

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Kokkari. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Op loopafstand van het centrum;Populair bij Nederlanders;Strand aan de overkant van de straat

Ligging en adres Appartementen Christinangela in Kokkari

Appartementen Christinangela 2024
Appartementen Christinangela reviews