App. Evagelistria aanbieding

Boek nu App. Evagelistria via Sunweb.nl vanaf € 419.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige . De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Samos. App. Evagelistria heeft 3 sterren en positieve reviews. Lees Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb. De genoemde aanbieding van 419.00 is voor een vakantie van 11 dagen met vertrek op 28-09-2020.

Wanneer je aankomt bij Appartementen Evagelistria word je verwelkomd door de vriendelijke eigenaren met een welkomstdrankje. Ook de koffers worden naar boven gebracht, dat is nog eens service. Met het zwembad en het strand voor de deur is het heerlijk genieten hier. Als je richting het strand loopt, kom je ook nog langs een leuk restaurantje, genaamd Chester. Dit eten is echt lekker. Verse groenten uit eigen tuin en dat proef je! Verder zijn er hier ook winkeltjes, een supermarkt en een bushalte. Zo kun je gemakkelijk met de bus richting één van de omringende steden of neem het heft in eigen hand en huur een auto. Succes gegarandeerd!

De stelling van Pythagoras die kent iedereen wel. Maar wist je ook dat Pythagoras op Samos is geboren? Het dorp Pythagorion is naar hem vernoemd en tevens zijn geboorteplaats. Toen Pythagoras op de vlucht was voor Polycrates schuilde hij in een grot die je nog steeds bij Kambos kunt bezichtigen. Het is wel even een klim en een aantal trappen omhoog, dus een goede conditie en geen hoogtevrees zijn wel vereisten. Naast deze grot heeft Samos ook nog andere grotten. De grootste vind je bij Kerki in het westen. Appartementen Evagelistria is een prima verbljifsadresje om al dit moois te ontdekken.

boek via Sunweb

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . App. Evagelistria is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals flexibel omboeken.

App. Evagelistria aanbieding Sunweb

Wat meer informatie over deze accommodatie:

 • Kluisje (op de kamer)
 • Receptie
 • Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis)
 • Parkeerterrein
 • Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week
 • Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week
 • Babybedje: gratis (op te geven bij reservering)
 • Wi-fi op de kamer: gratis
 • Wi-fi in openbare ruimte: gratis
 • Babybedje
  Kinderzwembad (geheel apart)

App. Evagelistria beoordelingen
App. Evagelistria reviews