Apartments Agios Gerasimos aanbieding

Apartments Agios Gerasimos sunweb

Boek nu Apartments Agios Gerasimos via Sunweb.nl vanaf € 488.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Lourdas. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Kefalonia. De genoemde aanbieding van € 488.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 07/09/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Apartments Agios Gerasimos is een leuk adresje voor een heerlijke vakantie op het mooie eiland Kefalonia. Bij aankomst vallen direct de vrolijke tinten op waarin de appartementen geschilderd zijn. Je bevindt je hier op een heuvel, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over zee.

Na een korte wandeling kom je aan bij het strand en kun je genieten van zon en zee. Bij de appartementen blijven en daar lekker ontspannen kan ook, want er is een zonneterras waar je kunt relaxen in het zonnetje. En een zwembad voor een verfrissende duik. Aan het einde van de dag is het nog even perfect toeven op je eigen balkonnetje met je favoriete drankje om daarna als een blok in slaap te vallen in je fijne studio.

 

Apartments Agios Gerasimos reviews

Apartments Agios Gerasimos heeft 2 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Apartments Agios Gerasimos zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Apartments Agios Gerasimos een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Apartments Agios Gerasimos

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Lourdas. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Prachtig uitzicht over zee;Wandelend naar het strand;Fijn terras met zwembad

Ligging en adres Apartments Agios Gerasimos in Lourdas

Apartments Agios Gerasimos 2024
Apartments Agios Gerasimos reviews