Aparthotel Europa aanbieding

Aparthotel Europa sunweb

Boek nu Aparthotel Europa via Sunweb.nl vanaf € 514.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Rhodos Stad. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Rhodos. De genoemde aanbieding van € 514.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 05/21/2024. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Aparthotel Europa heeft een perfecte ligging wanneer je Rhodos-stad wilt leren kennen: het nieuwe centrum met veel restaurants, barretjes en uitgaansgelegenheden ligt op steenworp afstand. Het sfeervolle oude centrum is na zo’n 2 kilometer te bereiken. 

Verkoeling kan gezocht worden in het zwembad dat voor de deur ligt, maar ook de helderblauwe zee is na een klein stukje wandelen al te bereiken.

 

Aparthotel Europa reviews

Aparthotel Europa heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Aparthotel Europa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Aparthotel Europa een 0 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Aparthotel Europa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Rhodos Stad. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Dicht bij nieuwe centrum;Dicht bij het strand;Gratis wi-fi

Ligging en adres Aparthotel Europa in Rhodos Stad

Aparthotel Europa 2024
Aparthotel Europa reviews