Anaxos

Anaxos Lesbos

Boek nu Anaxos via TUI vanaf € 502.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Anaxos is gevestigd in Anaxos onderdeel van Lesbos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Lesbos is een van de grootste eilanden van Griekenland en werkelijk prachtig. Historische dorpjes met oude kloosters, mooie stranden met blauwe zee. Het is er allemaal. En hoe kan je dit alles het beste ontdekken? Vanuit een kleinschalig hotel in Anaxos. Met een verkoelend zwembad, een bar en een restaurant heb je hier alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf op Lesbos. De kamers zijn ruim en het strand is lekker dichtbij. Klinkt goed toch? Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Lesbos bij Anaxos.

 

Reviews Anaxos

Anaxos heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Anaxos een 8.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Anaxos Anaxos, Lesbos.

TUI Anaxos aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Anaxos met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Anaxos:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Kleinschalig hotel, Fijne sfeer, Dicht bij het strand, Warm welkom, Drankje op het terras, Ruime kamers & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Anaxos Nederlandse reviews
Anaxos beoordelingen
Anaxos ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Anaxos in Anaxos