Ammos Boutique Appartementen en Suites aanbieding

Ammos Boutique Appartementen en Suites sunweb

Boek nu Ammos Boutique Appartementen en Suites via Sunweb.nl vanaf € 510.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Malia. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van € 510.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/05/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Appartementen Ammos is een geweldige plek om te verblijven in het gezellige Malia. De gastvrije eigenaar heeft er voor gezorgd dat alles aan dit vakantieadres een lust voor het oog is. De kleurrijke en smaakvol ingerichte moderne kamers zijn daar zeker een goed voorbeeld van. Ook bij de receptie vind je diverse decoraties, vaak handgemaakt door de eigenaar.

In een fijne setting, te midden van alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie, verblijf je hier op een perfecte locatie. Je verblijft hier namelijk tussen het strand en het centrum van Malia. Beide zijn maar een paar minuten lopen. In het gezellige centrum kun je uit eten gaan in een van de sfeervolle restaurantjes of terrasjes of op jacht gaan naar leuke souverniers.

 

Ammos Boutique Appartementen en Suites reviews

Ammos Boutique Appartementen en Suites heeft 3.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Ammos Boutique Appartementen en Suites zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Ammos Boutique Appartementen en Suites een 8.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Ammos Boutique Appartementen en Suites

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Malia. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Modern ingerichte appartementen;Ideale locatie in Malia;Dicht bij het strand;Rustig gelegen

Ligging en adres Ammos Boutique Appartementen en Suites in Malia

Ammos Boutique Appartementen en Suites 2024
Ammos Boutique Appartementen en Suites reviews