Alkion

Alkion Griekenland Kokkari

Boek nu Alkion via TUI vanaf € 728.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Alkion is gevestigd in Kokkari onderdeel van Samos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Appartementen Alkion is een klein en fijn complex in Kokkari waar de vriendelijke eigenaresse de scepter zwaait. De appartementen hebben een basic en traditionele inrichting maar worden prima onderhouden. Op het grote terras of balkon is het prima uit te houden. Het centrum van Kokkari en strand liggen om de hoek. Vele gasten hebben Alkion al jaren als vast vakantieadres. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Alkion.

 

Reviews Alkion

Alkion heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Alkion een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Alkion Kokkari, Samos.

TUI Alkion aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kokkari:

  • ,

Hartelijk ontvangst, Lekker kleinschalig, Een plek om tot rust te komen, Dicht bij het strand en boulevard, Zelf koken of lekker uit eten, Met een drankje op het balkon & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Alkion Nederlandse reviews
Alkion beoordelingen
Alkion ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Alkion in Kokkari