Alex 2

Alex 2 Griekenland Kos-stad/Psalidi

Boek nu Alex 2 via TUI vanaf € 439.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Alex 2 is gevestigd in Kos stad Psalidi onderdeel van Kos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Klein maar fijn! Alex 2 is een kleinschalig complex gerund door een hartelijke Griekse familie. Mike & Linda en hun zoons doen er alles aan om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Laat je door hen inspireren om de leukste plekken van Kos te ontdekken. De ligging van Alex 2 is lekker rustig, maar met de fiets ben je zo op het strand of in Kos stad. Proef hier ook zeker de traditionele ouzo. Yamas! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kos bij Alex 2.

 

Reviews Alex 2

Alex 2 heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Alex 2 een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Alex 2 Kos stad Psalidi, Kos.

TUI Alex 2 aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kos stad Psalidi:

  • Bar
  • Zwembad
  • Tuin,
  • Speeltuin

Gemoedelijk en gezellig complex, De eigenaren staan voor je klaar, Stukje lopen naar het strand, Goede prijs-kwaliteitverhouding, Verzorgd ingerichte appartementen, Haal een lekker drankje in de bar & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Alex 2 Nederlandse reviews
Alex 2 beoordelingen
Alex 2 ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Alex 2 in Kos stad Psalidi