Akrogiali Beach

Akrogiali Beach Griekenland Malia

Boek nu Akrogiali Beach via TUI vanaf € 606.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Akrogiali Beach is gevestigd in Malia onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Akrogiali is hét vakantieparadijs vlakbij het levendige Malia. De kinderen krijgen er geen genoeg van. Ze willen de hele dag in de zee blijven, of aan de waterkant een zandkasteel bouwen. Want het strand ligt voor de deur. Hier is het pas ontspannen in de categorie ‘doe alsof je thuis bent’. Want de appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akrogiali Beach.

 

Reviews Akrogiali Beach

Akrogiali Beach heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Akrogiali Beach een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Akrogiali Beach Malia, Kreta.

TUI Akrogiali Beach aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Malia:

  • Zwembad,

Nieuw in ons aanbod, Rustig, maar toch overal dichtbij, Met je tenen in het zand, De zee is pal voor de deur, Zonnen bij het zwembad, Slapen in sfeervolle appartementen, Erkend met eco-label & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Akrogiali Beach Nederlandse reviews
Akrogiali Beach beoordelingen
Akrogiali Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Akrogiali Beach in Malia