15 daagse fly drive Het andere Griekenland

15 daagse fly drive Het andere Griekenland Atheense Rivièra

Boek nu 15 daagse fly drive Het andere Griekenland via TUI vanaf € 716.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit . 15 daagse fly drive Het andere Griekenland is gevestigd in Dodoni onderdeel van Atheense Rivièra. Deze lastminute aanbieding is voor 15 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een onderdompeling in de geschiedenis, cultuur én natuur in het ‘andere’ Griekenland. Van Thessaloniki, de tweede stad van Griekenland tot de hooggelegen Meteora kloosters in Kalambaka, die zorgen voor een magisch uitzicht. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het grootste antieke theater van Griekenland, in heiligdom Dodoni. Een interessant bezoek aan het Nekromanteio van de Acherion, ofwel het dodenorakel, mag natuurlijk niet aan je reis ontbreken. Via een doolhof naar de ‘onderwereld’ om zo in contact te komen met zielen van overledenen. Je kijkt je ogen uit bij de indrukwekkende watervallen van Edessa. Laat alles even lekker op je inwerken op het strand waar je lekker nageniet. Klik hier  en boek nu 15-daagse Zonvakantie naar Atheense Rivièra bij 15 daagse fly drive Het andere Griekenland.

 

Reviews 15 daagse fly drive Het andere Griekenland

15 daagse fly drive Het andere Griekenland heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 15 daagse fly drive Het andere Griekenland een 8.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 15 daagse fly drive Het andere Griekenland Dodoni, Atheense Rivièra.

TUI 15 daagse fly drive Het andere Griekenland aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Dodoni:

  • ,

Huurauto en overnachtingen, Inclusief ontbijt, Ontdek steden, natuur en cultuur, Verrassende route met o.a. Pella, Met de bekende Vikoskloof, Bezoek de Meteorenkloosters & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/.

15 daagse fly drive Het andere Griekenland Nederlandse reviews
15 daagse fly drive Het andere Griekenland beoordelingen
15 daagse fly drive Het andere Griekenland ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 15 daagse fly drive Het andere Griekenland in Dodoni