Domaine Sainte Veziane

Domaine Sainte Veziane Hérault

Boek nu Domaine Sainte Veziane via TUI vanaf € 470.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Frankrijk met TUI in dit camping. Domaine Sainte Veziane is gevestigd in Bessan onderdeel van Hérault. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op deze camping is er voor iedereen iets leuks te doen. Naast de heerlijke zwembaden is er ook een uitgebreid animatieprogramma in de zomer. Overdag worden er sporttoernooien georganiseerd en ’s avonds kunnen de voetjes van de vloer tijdens de diverse voorstellingen. In de omgeving liggen leuke dorpjes die erom vragen om bezocht te worden. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Hérault bij Domaine Sainte Veziane.

 

Reviews Domaine Sainte Veziane

Domaine Sainte Veziane heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Domaine Sainte Veziane een 8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Domaine Sainte Veziane Bessan, Hérault.

TUI Domaine Sainte Veziane aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Bessan met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit camping in Bessan:

  • Huisdieren toegestaan,
  • Zwembad

De animatie is top, Leuke dorpjes vlakbij, Comfortabele stacaravans, Plons in het zwembad, Speel een potje midgetgolf, Meedansen met de minidisco & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Frankrijk/camping.

Domaine Sainte Veziane Nederlandse reviews
Domaine Sainte Veziane beoordelingen
Domaine Sainte Veziane ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Domaine Sainte Veziane in Bessan