Odalys La Palmeraie

Odalys La Palmeraie Cote d'Azur

Boek nu Odalys La Palmeraie via TUI vanaf € 600.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Frankrijk met TUI in dit appartement. Odalys La Palmeraie is gevestigd in Grimaud onderdeel van Cote d'Azur. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit omheinde complex in Provençaalse stijl ligt in Grimaud. Het biedt je twee zwembaden die verwarmd worden in het laagseizoen en waar de kids in alle veiligheid kunnen spelen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Cote d'Azur bij Odalys La Palmeraie.

 

Reviews Odalys La Palmeraie

Odalys La Palmeraie heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Odalys La Palmeraie een 7.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Odalys La Palmeraie Grimaud, Cote d'Azur.

TUI Odalys La Palmeraie aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Grimaud met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Grimaud:

  • Huisdieren toegestaan,
  • Zwembad

Rustig gelegen domein, Gerenoveerde appartementen, Hier zijn kinderen welkom, Relaxen bij de zwembaden, Een dagje naar het strand, Terrasje pakken in St. Tropez & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Frankrijk/appartement.

Odalys La Palmeraie Nederlandse reviews
Odalys La Palmeraie beoordelingen
Odalys La Palmeraie ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Odalys La Palmeraie in Grimaud