Ski Inn Mastonaitio

Ski Inn Mastonaitio Lapland

Boek nu Ski Inn Mastonaitio via TUI vanaf € 1323.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Finland met TUI in dit hotel & appartement. Ski Inn Mastonaitio is gevestigd in Ruka onderdeel van Lapland. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit appartement is modern, ruim en gezellig ingericht. Je kunt hier met maximaal 8 personen verblijven, ideaal. Je hebt namelijk heerlijk de ruimte. De twee onder een kap bungalows hebben 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een keuken waar je alles vindt wat je nodig hebt. En de sauna is een fijne optie als je na een dag in de sneeuw weer even wil opladen. Morgen is er weer een nieuwe dag om het mooie Lapland te ontdekken. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Lapland bij Ski Inn Mastonaitio.

 

Reviews Ski Inn Mastonaitio

Ski Inn Mastonaitio heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Ski Inn Mastonaitio een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Ski Inn Mastonaitio Ruka, Lapland.

TUI Ski Inn Mastonaitio aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Ruka:

  • ,

& inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Finland/hotel & appartement.

Ski Inn Mastonaitio Nederlandse reviews
Ski Inn Mastonaitio beoordelingen
Ski Inn Mastonaitio ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam Ski Inn Mastonaitio in Ruka