8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta

8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta Lapland

Boek nu 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta via TUI vanaf € 1406.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Finland met TUI in dit . 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta is gevestigd in Ruka onderdeel van Lapland. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Tijd om winter wonderland te ontdekken. Daarvoor is een appartement bij Rukariutta de ideale thuisbasis. Sla 's ochtends het gordijn open en een dik pak sneeuw wacht je op. In je appartement bereid je nog snel een ontbijtje, waarna het tijd is om in de winterkleding te duiken. Jij gaat namelijk Lapland verkennen. Tijdens deze reis ontdek je de Finse natuur door op de sneeuwscooter te springen. Zo zoef je langs alle naadbomen, die bedekt zijn met een mooie laag sneeuw. Ook ga je zelf aan de wandel, tijdens een sneeuwschoentocht door Oulanka National Park. En geen zorgen. Er is ook genoeg tijd om te ontspannen. Zo ga je namelijk ook dobberen in een rivier en warm je op in een Finse sauna. En tijdens deze reis ga je uiteraard ook op jacht naar het Noorderlicht. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Lapland bij 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta.

 

Reviews 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta

8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta Ruka, Lapland.

TUI 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Ruka met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Ruka:

  • ,

Inclusief 7 excursies, Ontdek magisch Lapland, Moderne appartementen, Opwarmen in eigen sauna, Spot het Noorderlicht, Van actie tot ontspanning & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Finland/.

8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta Nederlandse reviews
8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta beoordelingen
8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam 8 daagse excursiereis Winter Week Rukariutta in Ruka