Radisson Individuals Marina Port Ghalib aanbieding

Radisson Individuals Marina Port Ghalib sunweb

Boek nu Radisson Individuals Marina Port Ghalib via Sunweb.nl vanaf € 576.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Port Ghalib. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Marsa Alam. De genoemde aanbieding van € 576.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 01/09/2025. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Zodra je Hotel Radisson Individuals Marina Port Ghalib binnenkomt, voel je direct dat de vakantie in het prachtige Egypte is begonnen. Het hotel staat bekend om haar unieke ligging aan de haven van Port Ghalib. Maak een gezellige wandeling over de boulevard, eet een hapje bij een van de vele restaurants en bars in Port Ghalib en ‘shop till you drop’ in het gezellige winkelstraatje achter de boulevard.

Het hotel heeft meerdere zwembaden waar zowel jong als oud veel plezier aan beleeft. Even lekker bijkomen kan met een drankje in de bar of op een ligbedje in de zon. Het prachtige privézandstrand met wuivende palmbomen ligt op loopafstand. Vergeet je duikbril niet, want de onderwaterwereld is schitterend.

Relaxen is natuurlijk heerlijk maar er is ook genoeg te beleven voor iedereen en iedere dag kun je meedoen met verschillende activiteiten. Terwijl de kinderen een toptijd hebben in de kids club, sla jij een balletje op de tennisbaan, doe je mee aan een darttoernooitje, speel je een potje bowling of laat je jezelf verwennen in de spa van het hotel. Trek gekregen? Schuif dan aan in een van de restaurants. Radisson Individuals Marina Port Ghalib staat bekend om haar heerlijke eten, goede restaurants en goede service. Op ieder moment van de dag staat er lekker wat te eten en drinken voor je klaar want alles is inclusief.

 

Radisson Individuals Marina Port Ghalib reviews

Radisson Individuals Marina Port Ghalib heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Radisson Individuals Marina Port Ghalib zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Radisson Individuals Marina Port Ghalib een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Radisson Individuals Marina Port Ghalib

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Egypte. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Port Ghalib. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Relaxen en lekker eten;Ligging in hartje Port Ghalib;Prachtig koraalrif en strand;Je loopt zo de haven op

Ligging en adres Radisson Individuals Marina Port Ghalib in Port Ghalib

Radisson Individuals Marina Port Ghalib 2024
Radisson Individuals Marina Port Ghalib reviews