Marina Resort Port Ghalib

Marina Resort Port Ghalib Marsa Alam

Boek nu Marina Resort Port Ghalib via TUI vanaf € 841.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Egypte met TUI in dit hotel. Marina Resort Port Ghalib is gevestigd in Port Ghalib onderdeel van Marsa Alam. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel is ideaal voor strandliefhebbers en adrenaline junks op zoek naar wateractiviteiten. Het hotel beschikt over het enige zandstrand in Port Ghalib. Waar je dagelijks snacks en drankjes haalt bij de beach bar. Voor de kids zijn er genoeg activiteiten te beleven. Bij de Kids Club of in het Aqua Park vermaken ze zich volop. 's Avonds geniet je zelf van entertainment in de vorm van live muziek of een show. Voor de tieners is het hier helemaal feest. Het hotel beschikt over de grootste club in de regio. Voor ieder wat wils! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Marsa Alam bij Marina Resort Port Ghalib.

 

Reviews Marina Resort Port Ghalib

Marina Resort Port Ghalib heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Marina Resort Port Ghalib een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Marina Resort Port Ghalib Port Ghalib, Marsa Alam.

TUI Marina Resort Port Ghalib aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Port Ghalib met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Port Ghalib:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Zandstrand met wateractiviteiten, Kids Club én Aqua Park, Dagelijks vermaak en activiteiten, Ontdek de mooie omgeving, Kom tot rust bij de wellness, Verblijven in comfortabele kamers & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Egypte/hotel.

Marina Resort Port Ghalib Nederlandse reviews
Marina Resort Port Ghalib beoordelingen
Marina Resort Port Ghalib ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Marina Resort Port Ghalib in Port Ghalib