Turtle's Inn

Turtle's Inn Hurghada

Boek nu Turtle's Inn via TUI vanaf € 668.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Egypte met TUI in dit hotel & appartement. Turtle's Inn is gevestigd in El Gouna onderdeel van Hurghada. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel heeft een goede locatie in de haven. Het hotel is kleinschalig en heeft moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien. In de buurt vind je diverse restaurants en winkeltjes. Een geweldige start van de dag is het ontbijt. Deze wordt geserveerd in het zusterhotel op ca. 50 meter. Geniet van het smakelijke eten met uitzicht op de haven. Wat ga je vandaag doen? Zwemmen in zee, snorkelen of de stad ontdekken? Dat je het leuk gaat hebben, is een ding dat zeker is. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Hurghada bij Turtle's Inn.

 

Reviews Turtle's Inn

Turtle's Inn heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Turtle's Inn een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Turtle's Inn El Gouna, Hurghada.

TUI Turtle's Inn aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar El Gouna met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in El Gouna:

  • Bar,

Goede, centrale locatie, In de haven van El Gouna, Ontbijten met uitzicht, Plons in het nabijgelegen zwembad, Wandel naar het strand, Mooie, moderne kamers & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Egypte/hotel & appartement.

Turtle's Inn Nederlandse reviews
Turtle's Inn beoordelingen
Turtle's Inn ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Turtle's Inn in El Gouna