Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon aanbieding

Hotel Steigenberger Aqua Magic - winterzon sunweb

Boek nu Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon via Sunweb.nl vanaf € 629.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Hurghada. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Rode Zee. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4.5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van AI.

Hotel Steigenberger Aqua Magic is een grandioos familieresort met allerlei leuke activiteiten voor vooral de jonge vakantieganger, maar wees gerust: ook voor volwassenen valt er genoeg te beleven…

Om te beginnen is er de prachtige Vista spa, die zoals de naam al doet vermoeden een prachtig uitzicht biedt en beschikt over fijne ontspanningsfaciliteiten, zoals een stoomcabine, Finse sauna een lounges. Daarnaast zijn er diverse sportmogelijkheden, is er een 9-holes golfbaan en vind je er een traditionele souk (Arabische markt) waar je allerlei leuke hebbedingetjes kunt scoren.

Maar het echte paradepaardje van dit nieuwe luxe hotel is het spectaculaire aquapark met grote glijbanen, een lazy river en een apart waterpark voor kinderen; een plek waar eindeloos veel waterplezier te beleven valt. Niet alleen de activiteiten zijn goed vertegenwoordigd, ook op culinair gebied kun je alle kanten op. Er zijn maar liefst 5 verschillende restaurants waar je kunt neerstrijken.

 

Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon reviews

Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon heeft sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon een 00065 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Egypte. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon in Hurghada
Hotel Steigenberger Aqua Magic – winterzon staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/egypte/rode-zee, en . 7.8, en .
Hotel Steigenberger Aqua Magic - winterzon 2023
Hotel Steigenberger Aqua Magic - winterzon reviews