Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon aanbieding

Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz - winterzon sunweb

Boek nu Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon via Sunweb.nl vanaf € 720.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Hurghada. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Rode Zee. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van AI.

Op loopafstand van Hurghada stad en de populaire boulevard ligt Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz. Hier koel je heerlijk af in het zwembad of roetsj van de glijbaan af. Je mag ook gebruikmaken van het prachtige privéstrand van zusterhotel Casa Del Mar Beach Hotel, waar je kunt zonnebaden of verschillende watersporten kunt beoefenen. Op het resort zelf heb je ook de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals tafeltennis of minigolf. Eén ding is zeker: dit wordt een vakantie vol activiteiten en gezelligheid voor en met het hele gezin!

 

Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon reviews

Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon heeft el-nasr, touristic villages red sea governorate sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon een 84517 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Egypte. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon in Hurghada
Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz – winterzon staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/egypte/rode-zee, en . 6.5, en .
Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz - winterzon 2023
Hotel Sentido Casa del Mar Resort by Jaz - winterzon reviews