12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte

12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte Egypte

Boek nu 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte via TUI vanaf € 1451.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Egypte met TUI in dit . 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte is gevestigd in Aswan onderdeel van Hurghada. Deze lastminute aanbieding is voor 12 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Egypte verwelkomt je met zijn machtige Nijl, de verleidelijke woestijn en gastvrije mensen. Het land barst werkelijk van de prachtige monumenten. De met woestijnzand bedekte tombes, immense piramides en torenhoge tempels halen de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven. In heksenketel Cairo duik je in het Arabische straatleven. En varend tussen Aswan en Luxor word je ondergedompeld in het lange verleden en zie je hoe mooi de omgeving van de levensader van het land is. En dan afsluiten aan de Rode Zee, ontspannen op het strand of onder water, tussen het weelderige koraalrif. Zó divers is Egypte. Klik hier  en boek nu 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte.

 

Reviews 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte

12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte Aswan, Hurghada.

TUI 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Aswan:

  • ,

Groepsreis, NL- sprekende reisleiding, Verlenging aan Rode Zee mogelijk, Wereldwonderen en woestijnen, Bezoek de piramides van Gizeh, Met 4-daagse Nijlcruise & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Egypte/.

12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte Nederlandse reviews
12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte beoordelingen
12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 12-daagse rondreis Het eeuwenoude Egypte in Aswan