Louis Imperial Beach

Louis Imperial Beach West Cyprus

Boek nu Louis Imperial Beach via TUI vanaf € 1091.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cyprus met TUI in dit . Louis Imperial Beach is gevestigd in Paphos onderdeel van West Cyprus. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Aan het strand vind je dit moderne hotel. Ideaal voor een onstpannen vakantie waarbij je geniet van de zon. Verkoeling vind je in de zee of bij een van de zwembaden. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Louis Imperial Beach.

 

Reviews Louis Imperial Beach

Louis Imperial Beach heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Louis Imperial Beach een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Louis Imperial Beach Paphos, West Cyprus.

TUI Louis Imperial Beach aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Paphos met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Paphos:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Centrale ligging, Afkoelen in de zwembaden, Gastronomisch genieten, Zorgeloos genieten: All Inclusive, Direct aan het strand, Kidsplezier bij de Mini Club & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cyprus/.

Louis Imperial Beach Nederlandse reviews
Louis Imperial Beach beoordelingen
Louis Imperial Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Louis Imperial Beach in Paphos