King Jason By Louis Hotels

King Jason By Louis Hotels West Cyprus

Boek nu King Jason By Louis Hotels via TUI vanaf € 1251.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cyprus met TUI in dit appartement. King Jason By Louis Hotels is gevestigd in Paphos onderdeel van West Cyprus. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit sfeervol ingerichte appartementencomplex ademt een zekere flair uit. Het is gebouwd in Cypriotische stijl. De zeer verzorgd ingerichte appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Relax en ontspan in het nieuw aangelegde zwembad met diverse jacuzzi en hydro massage delen. In dit hotel geniet je van persoonlijke aandacht van het voltallige team en voel je je zeker thuis. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij King Jason By Louis Hotels.

 

Reviews King Jason By Louis Hotels

King Jason By Louis Hotels heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van King Jason By Louis Hotels een 9.3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van King Jason By Louis Hotels Paphos, West Cyprus.

TUI King Jason By Louis Hotels aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Paphos met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Paphos:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Sfeervol ingericht complex, Gebouwd in Cypriotische stijl, Persoonlijke aandacht, Nieuw aangelegd zwembad, Jacuzzi en hydro-massage, Erkend duurzaamheidslabel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cyprus/appartement.

King Jason By Louis Hotels Nederlandse reviews
King Jason By Louis Hotels beoordelingen
King Jason By Louis Hotels ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam King Jason By Louis Hotels in Paphos