Anemi

Anemi West Cyprus

Boek nu Anemi via TUI vanaf € 580.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cyprus met TUI in dit appartement. Anemi is gevestigd in Paphos onderdeel van West Cyprus. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In het stijlvolle complex Anemi Hotel Apartments combineer je de vrijheid van een appartement met de faciliteiten van een boutique hotel. De sfeervolle appartementen liggen pal in het centrum van het levendige Paphos. Een prima plek met het strand, de gezellige haven, restaurants, bars en taverna’s op loopafstand. Ook graag cultuur snuiven? Stap in de geschiedenis van Paphos en wandel over de archeologische vindplaats. Aan het eind van de middag plons je nog even in het fijne zwembad. ’s Avonds gezellig met z'n allen naar de haven van Paphos en over de boulevard slenteren. En daarna op één van de terrassen nog wat drinken. Vakantie, zalig! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Anemi.

 

Reviews Anemi

Anemi heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Anemi een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Anemi Paphos, West Cyprus.

TUI Anemi aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Paphos met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Paphos:

  • Bar,
  • Zwembad

Gezellig kleinschalig complex, Moderne ruime appartementen, Met strand op loopafstand, Deur uit, centrum in, Zelf koken of lekker uit eten, Erkend met eco-label & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cyprus/appartement.

Anemi Nederlandse reviews
Anemi beoordelingen
Anemi ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Anemi in Paphos