Kefalos Beach Village

Kefalos Beach Village Cyprus Paphos

Boek nu Kefalos Beach Village via TUI vanaf € 524.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cyprus met TUI in dit appartement. Kefalos Beach Village is gevestigd in Paphos onderdeel van West Cyprus. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Slapen en relaxen in een vakantieparadijs, direct aan zee. Ontdek wat een verblijf in Kefalos Beach Village met je doet. Kefalos Beach Village scoort hoge punten als het om de ligging gaat. Het is gebouwd in Grieks Cypriotische stijl met typische witte en gele huisjes. De ruime en compleet ingerichte appartementen liggen verspreid over diverse gebouwtjes, die verbonden worden door gezellige straatjes. Hierdoor ontstaat een unieke sfeer. Het middelpunt is het grote buitenzwembad, waar volop entertainment is voor het hele gezin. Houd je meer van rust? Kies dan voor lekker lezen en nestel je in een van de ligstoelen op het grote grasveld met uitzicht op zee. Een wegdroom moment gegarandeerd. Ook leuk, al wandelend op avontuur. Langs zee is een wandelpad dat zich naar beide kanten van Kefalos Beach Village uitstrekt. Zo slenter je in een half uur naar de pittoreske haven in Kato Paphos. Het populaire Kefalos Beach Village kan rekenen op jaarlijks terugkerende gasten en wordt niet voor niets warm door ons aanbevolen! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Kefalos Beach Village.

 

Reviews Kefalos Beach Village

Kefalos Beach Village heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Kefalos Beach Village een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Kefalos Beach Village Paphos, West Cyprus.

TUI Kefalos Beach Village aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Versoepelde omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Medische Assistentie Covid Care*
 • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Paphos:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Entertainment
 • Bar
 • Supermarkt
 • Speeltuin
 • Tuin

Toplocatie, direct aan zee, Wel zo fijn, Nederlandse host, Lekker eten met uitzicht op zee, Veel actie voor kids en ouders, Met trots door ons aanbevolen, Accommodatie met eco-label (fair travel) & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cyprus/appartement.

Kefalos Beach Village Nederlandse reviews
Kefalos Beach Village beoordelingen
Kefalos Beach Village ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Kefalos Beach Village in Paphos