Crystallo

Crystallo Cyprus Paphos

Boek nu Crystallo via TUI vanaf € 513.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cyprus met TUI in dit appartement. Crystallo is gevestigd in Paphos onderdeel van West Cyprus. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Ben je op zoek naar een goed adres voor een prima prijs? En wil je ook graag eropuit? Dan is het kleine en vriendelijke complex Crystallo een echte aanrader. Hier vind je keurige appartementen en schoon zoals het hoort. De gastvrije eigenaar vertelt je graag waar je de lekkerste vis kunt eten en waar je de gezelligste terrasjes kunt pakken. Het strand, de pittoreske haven en boulevard zijn allemaal op loopafstand. Ofwel, zon voor een zacht prijsje. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Crystallo.

 

Reviews Crystallo

Crystallo heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Crystallo een 3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Crystallo Paphos, West Cyprus.

TUI Crystallo aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Paphos:

  • Bar,
  • Zwembad

Ruime appartementen, Op rustige plek, nabij hotspots, Lekker kleinschalig, Goed adres voor prima prijs, Alles wat nodig is en niets meer, Familie heet je hartelijk welkom & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cyprus/appartement.

Crystallo Nederlandse reviews
Crystallo beoordelingen
Crystallo ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Crystallo in Paphos