Anais Bay

Anais Bay Cyprus Protaras

Boek nu Anais Bay via TUI vanaf € 519.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cyprus met TUI in dit appartement. Anais Bay is gevestigd in Protaras onderdeel van Oost Cyprus. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Anais Bay bestaat uit een traditioneel hotel met naastgelegen appartementen gedeelte en wordt gerund door twee broers. Wie houdt van eenvoud, Cypriotische gastvrijheid en vriendelijkheid voelt zich hier zeker thuis. Relax en geniet aan het zwembad of neem een frisse duik in de zee. De broers Yiannis en Nicolas heten je van harte welkom! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Oost Cyprus bij Anais Bay.

 

Reviews Anais Bay

Anais Bay heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Anais Bay een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Anais Bay Protaras, Oost Cyprus.

TUI Anais Bay aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Protaras met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Protaras:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Supermarkt,
  • Bar

Kleinschalig en gastvrij, Lekker lezen op je ligbed, Een drankje aan de bar, Smullen van lokaal eten, Komen als gast weggaan als vriend, Alleen bij TUI & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cyprus/appartement.

Anais Bay Nederlandse reviews
Anais Bay beoordelingen
Anais Bay ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Anais Bay in Protaras