8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus

8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus Nicosia

Boek nu 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus via TUI vanaf € 974.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cyprus met TUI in dit . 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus is gevestigd in Larnaca onderdeel van Nicosia. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Prehistorische ruïnes, eeuwenoude kloosters, prachtige legenden en tal van charmante plaatsen. Ontdek het karakteristieke Cyprus tijdens deze fly drive. Struin door historische steden, proef van Cypriotische wijnen uit de Akamas wijnstreek en plof neer op een van de gezellige terrassen en ontdek de authentieke keuken van Cyprus. Tip bestel mezze met versgebakken pitabrood. Gegarandeerd genieten! Het landschap van het Troodosgebergte, de prachtigste mozaïeken, de verdeelde hoofdstad Nicosia (bijzonder!), de helderblauwe zee… wat heeft Cyprus onwijs veel te bieden. Neem ook zeker een duik in het water bij de rots van Aphrodite. Volgens legenden is dit de geboorteplaats van de godin Aphrodite, de godin van de schoonheid. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Nicosia bij 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus.

 

Reviews 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus

8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus Larnaca, Nicosia.

TUI 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Larnaca:

  • ,

Huurauto en overnachtingen, Ontdek de legende van Aphrodite, Wandel door het Troodosgebergte, De historische havenstad Larnaca, Bewonder de Caledonia watervallen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cyprus/.

8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus Nederlandse reviews
8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus beoordelingen
8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus in Larnaca