Wynwood Boutique

Wynwood Boutique Curacao

Boek nu Wynwood Boutique via TUI vanaf € 955.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit hotel. Wynwood Boutique is gevestigd in Willemstad onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit kleinschalige boetiek hotel is perfect voor de hippe reiziger. Kleurrijk en trendy zijn twee woorden die het hotel goed omschrijven. Slaap in unieke kamers en kom tot rust in het verfrissende zwembad. Ga eropuit om het eiland te ontdekken en eet 's avonds een hapje in een van de vele restaurants in de buurt. Je komt weer terug in je fijne kamer om weer vol energie en inspiratie wakker te worden voor de volgende dag. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Wynwood Boutique.

 

Reviews Wynwood Boutique

Wynwood Boutique heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Wynwood Boutique een 9.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Wynwood Boutique Willemstad, Curacao.

TUI Wynwood Boutique aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Willemstad:

  • Zwembad,

Kleinschalig, In het Pietermaai district, Hip, trendy en gezellig, Unieke en kleurrijke kamers, Afkoelen in het zwembad naast Mundo Bizarro, Helemaal insta-proof & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/hotel.

Wynwood Boutique Nederlandse reviews
Wynwood Boutique beoordelingen
Wynwood Boutique ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Wynwood Boutique in Willemstad